+420 774 404 897
info@preklady-textu.cz
Logo Překlady text

Doprava a platba

DOPRAVA

Naše firma nabízí flexibilní možnosti dopravy či vyzvednutí dokumentů, abychom vyšli vstříc veškerým potřebám našich klientů. Jakožto naši klienti máte možnost si vyzvednout dokumenty osobně v naší kanceláři, nebo si zvolit alternativní metody doručení prostřednictvím pošty, kurýrních služeb FEDEX nebo DHL. Doručíme vám dokumenty jak v rámci naší republiky, tak do zahraničí.

Níže naleznete tabulku s přehledem cen za jednotlivé možnosti dopravy:

Způsob dopravyCena
Osobní vyzvednutí0 Kč
Poštovní služba (EMS)242 Kč
Kurýr FEDEXDle destinace
Kurýr DHLDle destinace

Pokud máte jakékoliv dotazy k možnostem dopravy nebo potřebujete specifikovat doručení, neváhejte nás kontaktovat. Se vším vám rádi pomůžeme.

 

PLATBA

Jaké jsou vaše možnosti platby?

  1. Platba kartou či hotovostí
    • Přímo u nás v kanceláři máte možnost zaplatit svou zakázku kartou nebo hotovostí dle Vaší preference.
    • U plateb kartou přijímáme veškeré typy platebních karet.
  2. Bankovní převody
    • Pokud dáváte přednost platbě bankovním převodem, můžete si zvolit i tuto možnost platby. Vystavíme vám fakturu, kterou můžete uhradit převodem na náš účet u Raiffeisenbank a.s.
    • V České republice je zákonem určena doba pro provedení bankovního převodu. Pokud se jedná o převod v rámci jedné banky, peníze musí být převedeny ještě ve stejný den. Při převodu na účet jiné banky musí být peníze převedeny nejpozději do dvou pracovních dní.
  3. Platba online
    • Pro usnadnění vašich platebních transakcí využíváme služeb společnosti Comgate, a.s., která poskytuje bezpečné online platby kartou. Více informací o jejich službách naleznete na stránkách Comgate. Pro více informací ohledně plateb kartou navštivte tento odkaz Podrobnosti o bankovních převodech naleznete zde.

Kontakty na poskytovatele platební brány Comgate:

V případě jakýchkoliv dotazů nebo reklamací ohledně plateb online se neváhejte obrátit na zákaznickou podporu společnosti Comgate:

Comgate, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Telefon: +420 228 224 267

Pokud máte jakékoliv další otázky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám se vším pomůžeme.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram